Edit rete-snel vette reels waardoor potentiële klanten ‘raging fans’ worden en je van het algoritme jouw b*tch maakt

Deze edit is gemaakt met CapCut

Video is inmiddels hét aandacht trekkende medium

..en als ondernemer ben jij natuurlijk allang in die video-game gestapt.

Een wereld van video-mogelijkheden ligt aan je voeten en jouw potentiële klant zit maar op één ding te wachten:

Een reel die voor een gigantische dopamine-kick zorgt.

Maar waarom kies jij dan voor die ‘lees caption’- achtige reel…? Die voorbij is voordat je überhaupt adem hebt gehaald, en zegt:

‘Leuk dat je er bent, maar dit was het alweer. Ga de beschrijving maar lezen, want daar heb ik wél moeite in gestoken’… *geluid van een leeglopende ballon*

Denk je nou écht dat mensen willen lezen na jarenlang scrollen door verticale video-feeds?

Nee! Ze willen reels zien die hen in THA FEELS raken.

Jouw publiek wilt reels zien die:

Enne… HET ALGORITME DUS OOK!

Maar ey, ik snap het. Je kunt niet als een baanloze ‘influencer’ de hele dag lekker ‘chill’ op de bank video’s editen.

Want je bent een bloedserieuze ondernemer met een grote verantwoordelijkheid: bringing home the bacon!

Wat je dus nodig hebt is een edit-workflow die er niet voor zorgt dat je je deadline mist.

Maar eentje waarvan je achteraf opgelucht zegt: ‘ag kijk, ik heb nog tijd over’.

Dus: ditch die duffe reels-editor met dezelfde vijf overgangen die iedereen gebruikt!

Want je gaat nu leren editen ‘like the big guys’ in mijn online kennisbank: THE VAULT.

The vault bestaat uit high quality video's die makkelijk zijn om te volgen

Ik hoor je denken: ‘Ja maar Nadia, wéér zo’n lange boring cursus waarin ik alleen maar moet luisteren?

DAAR HEB IK TOCH HELEMAAL GEEN TIJD VOOR?!!!

HO-HO-HO. Your prayers have been answered, *kuch*. Ik ben videoproducent hé, dit is zeg maar een soort van: ‘mijn ding’.

The vault bestaat daarom uit acht high quality video modules op één overzichtelijke pagina. Alle modules zijn verdeeld in hoofdstukken waarvan de begintijd genoteerd staat onderin de beschrijving.

Dat betekent dus dat je altijd verder kan gaan of (terug) kijken wanneer jij dit wilt.

En snel ook nog. Want iedere module duurt pakweg tien minuten.

Oké, oke… er zit één uitschieter bij van 25 meeslepende minuten. Maar door mijn flinke dosis humor heb jij dit nog niet eens in de gaten 😉

Ze zijn dus entertaining om te kijken, maar boven-alles makkelijk te volgen.

Want ik ga jou niet alleen vertellen wat je moet doen, ik laat je ook zien hoe. Met mijn eigen smartphone en verhelderende visuals in beeld.

Daarnaast voorzie ik je van al het materiaal dat je nodig hebt. Zodat je al die big-brain skills direct in de praktijk kan brengen.

In 2,5 uur tijd leer je dus daadwerkelijk wat je nodig hebt en staat er niet wéér een online gekocht product te verstoffen op je (digitale) plank.

Zij maken van het algoritme hun b*tch.

“ Praktische hands on informatie waarmee je meteen aan de slag kunt zonder dat je denkt dat je eerst nóg meer kennis nodig hebt om überhaupt er mee te kunnen beginnen. ”

Bianca | Improvisatie coach

“ De video’s zien er écht fantastisch uit! Nadia doet dit super leuk, waardoor het ook leuk wordt om er naar te blijven kijken. Ik heb hardop gelachen! ”

Lilian | Copywriter

“ Met the vault ontdek je een nieuw aspect van wat video die écht iets voor jouw merk kan betekenen. ”

Mette | Brand Designer

Dit krijg je in The Vault

1.

The making of: a video machine

Wat je niet wil, is eindeloos tijd besteden aan het zoeken van de juiste materialen zodat je kan beginnen met editen. Dus in deze module leer ik je hoe je je eigen database maakt en maken we van jouw capcut-app: een video-making machine.

2.

The basics: voor capcut virgins

Ben je nieuw met mobiele video-editing? Of heb je stiekem een beetje herhaling nodig? No worries. In deze module leg ik je alles uit over hoe mobiel editen werkt in CapCut en zal jij nooit meer de weg kwijt raken tussen alle functies. Daarnaast zijn de edit-skills die je hier leert voor vrijwel elke andere editing app hetzelfde. Daar heb jij dus levenslang profijt van.

Is tof, zeggen ze. Lees maar.

“ Heel overzichtelijk. Geen overbodige poespas. Klik en klaar. ”

Bianca | Improvisatie coach

“ Ik dacht de module over de basics niet nodig te hebben. Maar had dus ná één minuut al wat nieuws geleerd, haha 😂 ”

Lilian | Copywriter

“ Nu heb ik de benodigde handvatten om mijn reels te kunnen upgraden. ”

Kitty | Visagie, schmink & griem

3.

Maximum quality: áltijd de beste kwaliteit
(+ gratis insta purrrfect overlay)

In deze module leer je hoe je de kwaliteit van jouw reels to the max brengt. Hierna hoef je je nooit meer te ergeren aan gecomprimeerde pixels of rare uitsnedes. Heb je wel eens tekst die onder de bijschrijving / knoppen van Instagram Reels valt? Dat is vanaf nu ook verleden tijd. Want in deze module krijg jij als bonus de insta-purrrfect-overlay die jou tijdens het editen, precies laat zien waar die zitten.

4.

Be the muse: muziek gebruiken in jouw voordeel

Muziek is de beste manier om jouw edits mee te beginnen en ook de snelste om ze af te krijgen. In deze module laat ik zien hoe en waarom. Maar allereerst: wat zijn nou eigenlijk de risico’s voor jou als online bedrijf als je muziek gebruikt? Buckle up. Als je van muziek houdt: ga je verliefd worden op deze module.

5.

Be the artist: creatief en con(sis)tent met je brand

Jouw huisstijl verwerken in jouw edits maakt ze niet alleen uniek, het zorgt er ook voor dat jouw potentiële klant vertrouwd raakt met je content. In deze module leg ik dus uit wat je allemaal kan doen met jouw huisstijl-onderdelen in video-editing. (Kun je je logo ook nog eens ergens anders voor gebruiken dan alleen je facturen).

Je krijgt er geen spijt van. Hebben zij ook niet.

“ Ik vind het top dat er nadruk wordt gelegd op consistentie. Dat zullen velen wat vaker moeten horen! ”

Mette | Brand Designer

“ Tijdsbesparing vind ik het grootste gewin, samen met meer consistentie voor je merk waardoor je alleen nog maar meer content kunt gaan delen en je er ook meer plezier in krijgt: feest! ”

Liesje | Webdesigner

“ Het is heel duidelijk waar alles te vinden is. En ook fijn ook dat je er bij staat wat je gaat leren en vanaf welke minuut je dit kan bekijken. ”

Lilian | Copywriter

6.

Be the poet: langdurig impact maken met tekst

Zet je schrap, want deze duurt 25 meeslepende minuten. Dat is niet voor niks. Want ik ga je leren hoe je telkens weer in het hoofd van jouw potentiële klanten kruipt en precies weet wáár je ze moet raken. Daarnaast leer je ook alle creatieve aanpassingen die de capcut-app heeft voor tekst. Met deze module ga dus je niet alleen tekst editen die er mooi uitziet, maar ook te volgen is, zodat niemand meer sjaak-afhaakt.

7.

Be bold: efficiënt effect maken

CapCut staat bekend om het hebben van een groot aantal trendy en indrukwekkende video-effecten, overgangen en animaties. Als je niet weet hoe je deze zo efficiënt mogelijk kan gebruiken in jouw edits wordt het een-grote–niet-te-volgen-chaotische-puinhoop. Je hersenpan ook trouwens. In deze module leer je dus de bomen door het effecten-bos te zien zodat je jouw potentiële klant als kijker niet kwijtraakt en jij die telefoon niet het raam uitgooit.

8.

GEHEIME BONUSVIDEO

In de ‘big guys’ edit-wereld bestaan er een aantal advanced effecten die (onder andere) vaak gebruikt worden in films & series. Deze specifieke set aan advanced effecten zijn voor jou als online ondernemer lekker snel in gebruik, maar laat ook elke kijker (en het algoritme) smeken om meer. En ga ik jou leren. 

Spannend hè. 😉 

Dit is wat The Vault voor je doet

“ Nadia zette mij aan het denken over ‘wie bekijkt deze Reel eigenlijk, wie is mijn doelgroep ook alweer’, en dat was heel verhelderend om weer eens bij stil te staan. ”

Mette | Brand Designer

“ Nadia heeft goeie humor en is daarbij ook nog eens ‘to the point’. ”

Bianca | Improvisatie coach

“ Veel meer waarde dan ik op voorhand dacht. Er zitten zóveel details in waar ik nog geen weet van had, waardoor ik nu makkelijker en beter video’s kan editen. ”

Lilian | Copywriter

The Vault wat voor jou? Hangt ervanaf..

The Vault is voor online ondernemers die:

The Vault is niet voor jou, als je:

Sneak preview? Ik laat je The Vault zien!

Video afspelen

197,- excl. BTW

Nadia Smeets - Videomaker

Weet je wat de meeste videomakers je niet vertellen?

Dat die flashy edits die je elke dag voorbij ziet komen helemaal niet haalbaar zijn voor jou: de online ondernemer die only-the-lonely content maakt.

Oh, en de videomaker die je met een een korte tip bergen views beloofd? Die heeft zelf drie editors in dienst die deze korte tip video’s voor ze editen.

Ik werk al 15 jaar met professionele videosoftware en ben al 10 jaar een online ondernemer.

Mede dankzij mijn eerdere beroep als livestreamer, heb ik bizar veel (video) content gemaakt. En als videoproducent daarna, ben ik voortdurend voor mijn eigen content blijven zorgen.

Ik bleef de smartphone nog altijd de makkelijkste en snelste tool vinden om content te maken voor social media. Maar ik kwam er ook achter dat views niet hetgene is waar je op moet focussen als je wil dat er klanten binnenkomen.

Achter die nummers zitten mensen. En als jij die mensen niet leert aanspreken, gaan die nummers ook niet groeien.

Daarnaast moest ik vooral als videoproducent een manier zien te vinden die genoeg kwaliteit uitstraalt, maar ook zorgt dat ik consistent kan blijven posten. Zodat ik genoeg tijd overhoud om te kunnen blijven editen voor mijn klanten.

En die heb ik gevonden. .

Er is dus ook een manier voor jou als online ondernemer om vette flashy edits te maken. En dat is door de expert know-how te leren die jou de juiste balans geeft tussen mooi,snel en met een juiste dosis gevoel die matcht met die van jouw klanten.

Wat ik in die 15 jaar geleerd heb deel ik in 2,5 uur met jou.

What they said..

“ Dit is voor online ondernemers die reels maken (of willen maken) met CapCut, zelfs voor de online ondernemer die denkt al veel van CapCut af te weten. ”

Lilian | Copywriter

“ Nadia, you outdid yourself. Please help die online ondernemers met het editen van geniale reels volledig in lijn met een branding, zonder ‘LEeS VeRDeR iN CApTioN’ en hysterie overload aan effect taferelen. ”

Liesje | Webdesigner

“ Dit is voor online ondernemers die geen amateuristische shit meer willen maken maar echt van plan zijn om hun video’s naar een hoger plan te tillen. ”

Bianca | Improvisatie coach

The Vault: maak in 2,5 uur van het algoritme jouw b*tch.

Start vandaag en je krijgt direct toegang tot:

En meer:

197,- excl. BTW

FAQ

Ja. Juist wel. Want als je leert editen met capcut, kun je de ge-ëxporteerde video ook op andere platformen plaatsen. Ik praat hier en daar wel over instagram- specifieke functies, vooral als het gaat om muziek. Maar die regels gelden ook voor andere platformen. En omdat je ze weet, heb je ze zo ‘gegoogelt’.

Zolang je lettertypen en kleuren hebt kun je meedoen.

Ja. Speciaal voor CapCut virgins heb ik een aparte video gemaakt waarin je alle edit-basics leert. En dit is een life-skill. Want die werken voor bijna elke editing-app hetzelfde.

Ja. Ik lever voorbeeld video’s aan zodat je mee kan doen.

Decision time.

Klaar om in minder tijd,  méér betere reels de wereld in te slingeren? 

’t gezelligste videocafé in het zuiden